Geertje Ernest / Yin Spring

Eigenlijk is Geertje, naast ‘huisbaas’ Fleuren accountants + belastingadviseurs, de eerste huurder in De Koppel. Al op 1 augustus 2020 kreeg zij de sleutel van haar werkruimte in het ondernemerscentrum maar omdat er nog het één en ander aan haar stek gedaan moest worden kon ze pas iets later beginnen met het ontvangen van cliënten van ‘Yin Spring – Praktijk voor Chinese geneeswijzen‘.

“Ik heb lang naar een geschikte locatie gezocht en uiteindelijk mijn ideale plek gevonden. Nota bene gewoon in Beek en Donk waar ik ook woon! Hier kan ik mijn cliënten in alle rust en in een fijne ruimte ontvangen, heel wat anders en beter dan in een verbouwde kamer thuis. Ook buiten de deur van mijn praktijk voelt het gewoon ‘goed’ in de Koppel. Het contact met andere huurders en de huisbaas is heel fijn. Als er straks nog meer huurders zitten dan wordt het hier nog dynamischer. Het is mooi om die ontwikkeling van heel dichtbij mee te maken en om daarvan te leren.”

Geertje heeft nog geen directe ‘buren’ in De Koppel maar als die er komen dan hoopt ze dat het mensen zijn die net als zij houden van diversiteit en die met een nieuwsgierige belangstelling contact zoeken met hun collega- huurders: “Dat zou helemaal aansluiten bij de positieve en open sfeer die past bij de Koppel.”