Judith van de Kam / EtenderWijs

Sinds 1 september 2020 is Judith van de Kam één van de huurders in ondernemerscentrum De Koppel.

Vanuit haar woonplaats Aarle-Rixtel is ze lekker snel op haar werkplek waar ze aan het werk is vanuit haar twéé ondernemingen:
Judith van de Kam Begeleiding
EtenderWijs.

Judith is als gecertificeerd Loekemeijer gehechtheidsonderzoeker gespecialiseerd in de ontwikkeling van gehechtheidsrelaties, de emotionele en de sociale ontwikkeling, met name bij mensen met een autisme. Daarom zocht ze een rustige en veilige ruimte om haar cliënten te begeleiden en die vond ze in ‘De Koppel’:

“Meteen toen ik hier binnenkwam voelde het ‘warm’. Ook in de gesprekken met de verhuurder kreeg ik het gevoel dat ik hier echt welkom ben en dat voelt nog steeds zo. De rust en ruimte zijn goed voor mijn cliënten en ook voor mijzelf merk ik. Daar komt bij dat ik gebruik kan maken van de gemeenschappelijke ruimten. Ideaal omdat ik daarin (Coronaproof) cursussen kan geven!”

Het motto van Judith is: “Ieder mens heeft zijn of haar ‘eigen aardigheden’ en die mogen er ook zijn!”.

Als ideale buurman / buurvrouw heeft ze niet direct een ‘naam’ paraat maar: “Het feit dat ORO zich hier vestigt zegt mij dat er oog is voor de menselijke kant in dit ondernemerscentrum. Hier is plek voor behulpzame, communicatieve en respectvolle ondernemers. Daar hoor ik graag bij!”