Flex

Jij bent het werken aan de keukentafel of op zolder nu echt beu? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen! Om lekker te ondernemen is jouw omgeving belangrijk. Zeker als je, op een veilige manier, klanten wilt ontvangen en ze liever niet ‘thuis over de vloer’ wilt hebben…

Als jij in alle rust en in een ‘ondernemende omgeving’ wilt werken maar (nog) geen vaste ruimte wilt huren dan hebben we in De Koppel ideale flexwerk-plekken voor jou!

Of je nou kiest voor een afgesloten ruimte of juist voor een ‘open werkplek’: Bij ons kun je kiezen uit meerdere mogelijkheden. Weet je nog niet wat jij het prettigst vindt: Je mag het in De Koppel gratis een dagdeel komen ‘uitproberen’! Zo ervaar je zelf wat jouw ideale flexplek is en maak je ook meteen kennis met de andere ondernemers die in De Koppel aan het werk zijn! Als bonus: Gratis koffie en thee! Een dagdeel is van 8.00 – 13.00 uur, 13.00 – 18.00 uur of van 18.00 – 23.00 uur.

Om je een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden neem je een kijkje op de onderstaande plattegrond. Benieuwd hoe een ruimte er ‘in het echt’ uit ziet? Dan bel (0492 820 153) of mail je ons even voor een afspraak. Dan leggen we jou meteen uit hoe flexwerken in De Koppel gaat.

Beschikbare flexplekken
Let op: De Koppel is ‘in beweging’ dus de mogelijkheden kunnen (snel en flexibel) veranderen:
Voor elke flexplek geldt dat die ruimte (met uitzondering van de flextafel) óók beschikbaar is voor vaste huur. Als zich dus een partij meldt die zich ‘fulltime’ wil vestigen in een flexruimte dan krijgt die voorrang.
Gelukkig blijven er ook dan nog heel veel fijne flexplekken over!

Kom jij GRATIS 'proef-werken'??

Als je een auto gaat kopen, dan maak je een proefrit…
Bestel je wijn in een restaurant, dan krijg je een ‘voorproefje’…
Als je wilt gaan huren in De Koppel: Dan kom je een dagdeel ‘proef-werken’!

Je bent van harte welkom om een ochtend of middag GRATIS in De Koppel te komen werken.
Op die manier maak je kennis met jouw toekomstige buren, onze fijne werkplekken en de prima sfeer in ons ondernemerscentrum.

Na het ‘proef-werken’ ben jij waarschijnlijk zo enthousiast dat we graag met je om tafel gaan om te bespreken wat onze mogelijkheden voor jou zijn. Daar nemen wij graag de tijd voor!

Reserveer nu jouw ‘proefwerkplek’, flexplek of vergaderruimte in De Koppel: