Te huur!

Ondernemerscentrum ‘De Koppel’ beschikt over veel (lees: heel veel!) vierkante meters die uitstekend als kantoor / werkruimte gebruikt kunnen worden. De eerste verdieping van ‘De Koppel’ wordt zodanig ingericht dat ondernemers er op een moderne, rustige en plezierige manier hun werk kunnen doen.

Op welke manier we de totale oppervlakte gaan indelen bespreken we graag met jou (als toekomstige huurder). Op die manier garanderen wij dat jij lekker kunt werken in een ruimte die precies bij jou en jouw onderneming past. Om je wel (alvast) een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we alvast twee plattegronden / concepten uitgewerkt.

Hieraan kun je zien ‘hoe het kan worden’:

Concept 1

 

 

 

 

Concept 2

Natuurlijk kunnen we verschillende ‘units’ met elkaar verbinden zodat je over een ‘werkkamer’ en een ‘spreekkamer’ beschikt.

Wil jij, natuurlijk rekening houdend met jouw ‘buren’, een tussenwand op een andere plaats? Daarover gaan we uiteraard met jou in gesprek!

Wil jij jouw wensen ‘Koppelen’ aan onze mogelijkheden?
Wij gaan graag met je in gesprek om te bespreken hoe jouw optimale werkplek eruit ziet!

Neem even contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken?Als jij een ruimte huurt in ‘De Koppel’ beschik je niet alleen over een moderne en bijzonder representatieve werkruimte.

Wij bieden jou namelijk veel méér dan dat!

Hiernaast staat een overzicht van de services die inbegrepen zijn in de huurprijs. 


Dat is heel veel voor een huurbedrag van slechts € 20,00 per m² per maand!!